En Quim ha de donar explicacions a la Paula, gràcies a la Marta.
En Quim ha de donar explicacions a la Paula, gràcies a la Marta.
Divendres, 8 de juny, a les 15.50.

La Marta provoca una crisi entre el Quim i la Paula, a "Com si fos ahir"

Aquest divendres, 8 de juny, a les 15.50, TV3 emetrà el capítol 174 de "Com si fos ahir", la sèrie que lidera l'audiència de la sobretaula. En el capítol de demà, la Marta no vol enamorar-se de l'Andreu, però li fa il·lusió que el vingui a veure. La Joana, d'altra banda, vol normalitzar la relació de l'Helena i en Vicenç, una qüestió difícil de portar, per no dir impossible. I el Quim i la Paula tenen una altra crisi de confiança, aquest cop la Marta hi té a veure.

En Miquel esbronca la Marta per haver-li destrossat la vida l'últim any d'institut, quan va fer que el culpabilitzessin de la seva bretolada amb el cotxe d'en Vicenç. Ella es defensa amb arguments bastant impresentables i l'engega.

En Quim no sap si ser sincer o no amb la Paula. La Marta, que la veu tocada, menteix i li diu que en Quim maltractava la Cati, i que per això discutien agrament el dia que ella va venir a Adalisa. En Quim se sincera amb la noia i li explica la veritat de la seva relació amb en Sergi, però la Marta ja ha fet la seva feina i la Paula treu el tema dels maltractaments.

En Manel assisteix a una trobada de la Joana amb l'Helena i en Vicenç amb els nens al parc. L'actitud tan "normal" de la seva àvia el deixa bocabadat. La Joana li explica per què fa el que fa.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut