Handbol

La Copa del Rei d'handbol a Esport3 i TV3 en serà el broadcaster

Per tercer any consecutiu, Televisió de Catalunya ha estat escollida per produir el senyal internacional de la Copa del Rei d'handbol. Aquesta competició, que arriba a la 46ena edició, es jugarà a Madrid del 5 al 7 de març al Wizink Center Madrid. I els 7 partits es podran seguir per Esport3

Ja fa tres anys que Televisió de Catalunya és l'escollida per ser el broadcaster de la Copa del Rei i produir el senyal internacional d'una competició que es podrà seguir íntegrament per Esport3 i per les diferents cadenes autonòmiques corresponents als vuit equips participants: FC Barcelona, Fraikin BM Granollers, BM. Benidorm, Bidasoa Irun, Abanca Ademar Lleó, Bada Huesca, Ángel Ximénez Puente Genil i BM. Logronyo La Rioja.

Amb la realització d'Àngel Muñoz i la producció d'Àngel Serralabós, Televisió de Catalunya ha preparat un dispositiu per no perdre's cap detall de la Copa i complint totes les mesures  de prevenció per la Covid. Fins a set càmeres seguiran les evolucions dels jugadors i entrenadors durant els partits i s'ha disposat també d'una zona restringida per recollir les opinions dels protagonistes.

Aquest és el calendari de transmissions de la Copa del Rei d'Handbol:

Divendres

12.00     Abanca Ademar Lleó – Bada Huesca                     

15.00     BM Benidorm – Bidasoa Irun                                  

17.30     Ángel Ximénez Puente Genil – BM Granollers    

20.00     Barça – BM Logronyo La Rioja                                

Dissabte

16.30     Semifinal 1                                                                   

19.00     Semifinal 2

Diumenge

19.15     Final                                                                               

La transmissió de tots els partits serà de Vicenç Prados i els comentaris tècnics de Víctor Tomàs, Toni Garcia i José Luis Villanueva.

Aquesta competició, que arriba a la 46ena edició, es jugarà al Wizink Center Madrid, que té una capacitat per a 17.453 espectadors, i ho farà amb una presència de públic limitada a 1.500 aficionats seguint els protocols de prevenció per la Covid.

esport3.cat

Anar al contingut