Xantal Llavina dirigeix i presenta el programa de Catràdio "Revolució 4.0"

La cantant Nina i una nova secció de Xantal Llavina, a "Revolució 4.0" 

Dissabte, 23 de setembre, per l'app i el web de Catràdio, Xantal Llavina estrenarà una secció d'entrevistes nova amb convidats de qui en desconeixerà la identitat. I diumenge, 24 de setembre, a les 22.05, a l'antena de Catràdio, conversarà amb la cantant Nina. 

El "Revolució 4.0" de dissabte comptarà amb una secció nova anomenada "Entrevista X" que farà Xantal Llavina. Un cop al mes, la presentadora i directora del programa haurà de conversar amb una persona de qui en desconeixerà la identitat. Llavina es posarà un antifaç per tal d'evitar veure l'entrevistat, i, d'aquesta manera, li fa unes preguntes inicials. Quan hagi descobert la seva identitat, haurà d'improvisar una conversa amb la persona convidada.  

També es presentarà una nova edició dels Premis Dona Tic, que el dia 16 de novembre s'entregaran a Barcelona i premiaran diverses dones de l'àmbit empresarial, emprenedor i acadèmic que han destacat per ser un exemple de talent i empoderament femení. A més, s'explicaran dues iniciatives que tenen desenes de milers de seguidors a les xarxes: "Et felicito, fill" i "Màsters of naming", de la mà del seu creador, el dissenyador gràfic Miquel Caimary. Per acabar, es posarà el focus en les sortides professionals que ofereix l'enoturisme, amb Ester Garcia, directora de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya.   

I, diumenge, el programa comptarà amb la presència la cantant Nina, amb qui es farà un repàs de la seva trajectòria artística com a cantant de teatre musical i com a membre de programes televisius mítics. També es comentarà la seva faceta d'empresària i emprenedora, ja que dirigeix des de fa temps un centre de pilates i d'educació de la veu. També intervindran l'expert en digitalització Fernando de la Rosa, Sergi Marcén per abordar com l'administració pública vol trencar la bretxa digital i Sergio Cortés que parlarà dels principals reptes del sector sanitari i farmacèutic i de la innovació col·laborativa. 

Anar al contingut