Ramon Pellicer i Cristina Riba, presentadors dels telenotícies del cap de setmana.
Ramon Pellicer i Cristina Riba, presentadors dels telenotícies del cap de setmana.

Els telenotícies de TV3, novament líders del rànquing de programes més vistos a Catalunya

TV3 supera la primera quinzena d'agost mantenint el lideratge del mes, amb un 11,3% de quota, i "This is art" lidera la franja i fa el segon millor registre de la temporada.

Des de divendres i durant tot el cap de setmana, els telenotícies de TV3 se situen en el rànquing de programes més vistos del dia. Ahir, diumenge, el "TN cap de setmana migdia", presentat per Ramon Pellicer i Cristina Riba, va ser el programa més vist del dia, amb una audiència mitjana de 373.000 espectadors i una quota del 22,6%. El va seguir el "TN cap de setmana vespre", amb una quota del 24% i 321.000 espectadors.

En el sisè lloc del rànquing i líder de la franja, hi ha "This is art", el programa presentat i dirigit per Ramon Gener, que ahir parlava de la melancolia a través d'un recorregut pels últims anys de la vida del el gran pintor holandès Vincent van Gogh. El programa, va registrar el segon millor resultat de la temporada amb una audiència de 187.000 espectadors i una quota del 10.2%.

Divendres i dissabte, els telenotícies també van ser els programes més vistos del dia

Dissabte, el "TN cap de setmana migdia" també va ser el programa més vist, amb una quota del 25,4% i 310.000 espectadors de mitjana. El va seguir l'edició del vespre, amb 272.000 espectadors i un 20,9% de quota.

I divendres, el "TN migdia", conduït per Raquel Sans, va liderar el rànquing de programes més vistos, amb una audiència de 375.000 espectadors i una quota del 28%. Després, el "TN comarques", amb Cori Calero, que va fer una quota del 22,2% i el van veure 249.000 espectadors. I en tercer lloc, el "TN vespre", també amb Raquel Sans, va tenir 208.000 espectadors i un 13,5% de quota.

(Font: Kantar, ind. 4 i +)

tv3.cat

Anar al contingut