Els matins
Els matins
Dijous, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Francina Armengol, presidenta del govern de les Illes Balears

Demà dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la presidenta del govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

Anàlisi de l'actualitat
Comentaran i contextualitzaran les notícies del dia Esther Vera, Ferran Espada i Álex Sàlmon.

Autopistes sense peatge
Qui pagarà el manteniment de les autopistes? Se'n parlarà amb el conseller de Territori, Damià Calvet, i el professor d'Economia de la UB Daniel Albalate.

Una millora amb perjudicats
Salou i Cambrils es quedaran sense estació al centre del municipi i Tarragona deixarà de ser parada de l'Euromed a partir de dilluns, quan entrarà en funcionament la variant ferroviària de Vandellòs. Es podrà saber com ho veuen usuaris i alcaldes.

Un exitós debut que arriba a la cartellera
Pel plató d'"Els matins" també passaran la directora de "La innocència", una de les pel·lícules revelació de la temporada, Lucía Alemany, i l'actriu protagonista, la jove Carmen Arrufat.

Adoptats i la recerca dels orígens
La recerca dels orígens de les persones adoptades serà el tema de la part final del programa, amb dues dones que han buscat les seves famílies biològiques i un psicopedagog especialitzat en adopció i autor d'un manual de recomanacions en la cerca d'orígens.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut