El web de Catalunya Ràdio bat els seus rècords d'audiència, de visites i d'hores d'àudio servides

l'OJD certifica que el web de Catalunya Ràdio va servir durant el mes de febrer més d'un milió 300 mil pàgines. Aquest rècord, ratifica els bon resultats dels últims mesos on també s'han batut rècords d'hores d'àudio sumministrades als internautes.

El web de Catalunya Ràdio trenca el seu sostre i arriba a 1.350.000 pàgines vistes al mes de febrer, segons l’OJD. Això significa un nou rècord i un augment del 12,5% respecte del mes anterior.

Les xifres globals d’audiència del web de Catalunya Ràdio del mes de febrer són espectacularment positives, ja que a l’increment de pàgines vistes s’hi ha de sumar l’augment que hi ha hagut en visites que, segons les dades de Nielsen-Net Ratings, arriben a les 300.000. Això significa un augment del 4,7% respecte de l’anterior rècord.

Pel que fa al subministrament de fitxers d’àudio, Catalunya Ràdio ha arribat a servir 181.000 hores amb més de 450.000 peticions, xifres que també signifiquen un nou rècord respecte de dades anteriors.

L’any 2007 està sent el de l’enlairament de les audiències del web de Catalunya Ràdio. Fa pocs dies, l’estudi “Navegantes en la red”, elaborat per l’AIMC, va situar el web com el 52è més visitat de tot l’Estat.

La renovació de continguts i les millores tecnològiques han fet d’aquest web un dels preferits de l’audiència catalana i de tot l’Estat.
Anar al contingut