El programa "Solidaris" rep el Premi Catalunya Social 2009 pel seu tractament dels temes socials

Per la realitzadora i presentadora del programa, Rita Marzoa, aquest premi demostra que des de qualsevol espai es pot treballar "per la justícia social i per la qualitat de vida dels homes i les dones d'aquest planeta"

El programa de Catalunya Ràdio Solidaris va rebre ahir el Premi Catalunya Social 2009, en la categoria d'Acció Social i Comunicació, que atorga el Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.
La presentadora i directora del programa, Rita Marzoa, assegura que rebre aquest premi ha estat un "xoc emocional important", però a la vegada "un nou motiu per pensar que cal seguir fent de Solidaris cada minut". Després de l'acte de lliurament de premis d'ahir, presidit per la consellera Carme Capdevila, Rita Marzoa ha volgut agrair el reconeixement a la feina feta i ha expressat que "és un orgull per a un equip que creu profundament en el que fa, i per a una empresa que ha apostat per aquesta mena de continguts. En temps de crisi de valors, de crisi econòmica i de gangrenament de moltes injustícies, se'ns fa emocionalment molt energètic rebre aquesta distinció".
En aquest sentit, Marzoa també ha explicat que "avui tenim més ganes que mai de continuar treballant en aquest sentit. I som conscients de com des de qualsevol espai, per menor que sigui, es pot treballar, i molt, per la justícia social, per la qualitat de vida dels homes i les dones d'aquest planeta. I nosaltres continuarem fent-ho amb la mateixa il·lusió i energia que tenim ara".
El Premi Catalunya Social reconeix al programa Solidaris la sensibilitat i profunditat amb què tracta els temes socials, un compromís que, segons el jurat, "s'estén des de la seva directora, Rita Marzoa, a través del seu equip, fins a les ones de ràdio, tot fent una excel·lent feina informativa i de divulgació de la realitat social". El foment de l'estat del benestar i la igualtat d'oportunitats, i l'aposta per la qualitat de vida de la ciutadania són altres característiques que han fet que el programa sigui mereixedor del guardó.
Solidaris, el programa de Catalunya Ràdio que serveix d'altaveu dels drets humans, la cooperació i el desenvolupament, s'emet els dissabtes, d'una a dues del migdia.

Anar al contingut