Diumenge, a les 21.55

Diumenge TV3 emetrà l'especial "El curs de la Covid"

Diumenge, 20 de setembre, a les 22.05, TV3 emetrà l'especial informatiu, conduït per Raquel Sans, "El curs de la Covid". Serà una emissió en directe des del plató 1, amb direcció de Raquel Sans i Míriam Vila, en què s'analitzarà el funcionament de les escoles i els instituts en aquesta arrancada del curs escolar 2020-2021, marcada per la Covid-19.

Raquel Sans presenta l'especial "El curs de la Covid"
Raquel Sans presenta l'especial "El curs de la Covid"
Diumenge, després del "Telenotícies vespre", TV3 emetrà l'especial informatiu "El curs de la Covid-19", de dues hores de durada, codirigit i presentat per Raquel Sans. En aquest especial, s'analitzaran els diversos factors que han marcat l'arrancada del curs escolar 2020-2021 amb relació a la Covid-19 i totes les qüestions que queden per resoldre.

Les veus expertes que participaran a la primera part del programa són: el director general de Centres Públics del Departament d'Educació, Josep González Cambray, i el director general de Professionals de la Salut del Departament de Salut, Marc Ramentol.

En la segona part del programa, l'espai plantejarà la gran quantitat de dubtes que han sorgit amb relació a la conjunció entre necessitats de salut i educació durant aquesta primera setmana per part de pares, mares, alumnes i mestres. S'abordaran qüestions com ara la detecció dels símptomes, el dia a dia d'una quarantena, el seguiment del curs a distància, el tractament de les patologies derivades del confinament –per exemple, l'abús de les pantalles i altres addiccions, l'ús de mascaretes o l'atenció emocional en totes aquestes situacions. A més, visitaran el plató el doctor Pere Soler, cap de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, i Montse Dolz, cap de la Unitat de Salut Mental de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

"El curs de la Covid" és un programa especial dels Serveis Informatius de TV3, dirigit per Raquel Sans i Míriam Vila, realitzat per Dani Batlle i amb producció de Joan Pavon.

tv3.cat
Anar al contingut