Diumenge, a les 21.55

Anna Guitart conversa amb el poeta Josep Pedrals, a "Tot el temps del món"

Diumenge, a les 21.55, al 33, un nou capítol de "Tot el temps del món". Dirigit i presentat per Anna Guitart, el programa vol ser una celebració setmanal de la lectura. Recomanacions de llibres i, sobretot, una conversa pausada i rica amb un autor són els continguts que marquen aquesta segona temporada. Aquesta setmana, Josep Pedrals que, amb "Els límits del Quim Porta", tanca una trilogia que va començar amb "El furgatori" i "El romanço d'Anna Tirant.

"La poesia és moviment, és una cosa que balla, també fora del llibre.
M'agrada pensar els meus llibres com una cosa que balla i que canta."

Josep Pedrals

L'entrevistat d'aquesta setmana és el poeta Josep Pedrals. Guitart conversarà amb ell del llibre "Els límits del Quim Porta", editat per Labreu, que tanca una trilogia que va començar amb "El furgatori" i "El romanço d'Anna Tirant". El llibre, Premi Ciutat de Barcelona, té Pedrals de protagonista, juntament amb tres personatges més que l'ajudaran a descobrir què ha passat amb el desaparegut Quim Porta. La cerca es convertirà en una aventura, en un llibre que reflexiona sobre l'escriptura i que conté assaig, contes, novel·letes i poemes. 

També es parlarà amb Josep Pedrals dels seus primers contactes amb la poesia, de tradició, de llengua i d'honestedat, entre altres temes. 

Els llibres de la tria:

"L'ÚNICA HISTÒRIA"
Julian Barnes
Trad. Alexandre Gombau i Arnau / Jaime Zulaika
Ed. Angle / Anagrama

"APRENDRE A PARLAR AMB LES PLANTES"
Marta Orriols
Ed. Periscopi / Lumen

"BENVINGUDA, LUPE"
Eva Palomar
Ed. Babulinka Books

tv3.cat/toteltempsdelmon

instagram.com/toteltemps/

#toteltemps33

Anar al contingut