Un egipci vota en el referèndum sobre la nova Constitució (Foto: EFE)
Dissabte es farà la segona volta (Foto: EFE)
El Caire

Els primers resultats no oficials apunten a una victòria de l'esborrany de la nova Constitució a Egipte

No hi va haver incidents destacables en la primera jornada de votacions, encara que l'oposició ha denunciat pressions a les urnes.

AgènciesActualitzat
Els primers resultats no oficials, donats pels Germans Musulmans, apunten a una victòria de l'esborrany de la nova constitució d'Egipte en la primera votació del referèndum. Segons un comunicat del braç polític dels islamistes, els egipcis haurien donat suport a la reforma impulsada pel president Mohamed Mursi, malgrat les múltiples protestes de les últimes setmanes.

No hi va haver incidents destacables a la primera jornada de votacions, encara que l'oposició ha denunciat pressions a les urnes.

El nou text necessita més del 50% dels vots per ser aprovat i, segons aquestes informacions, podria haver rebut un suport superior, del 56,5%, i podria haver guanyat a vuit de les deu províncies egípcies. El rebuig al text hauria estat majoritari a la capital, El Caire, i a Garbiya.

El segon torn de votacions se celebrarà dissabte que ve. Les dades oficials no es facilitaran fins després de la segona ronda de votació de dissabte.
Anar al contingut