2. Manual d'ús

2.1.1.6.3. Transmissions

Transmetem en directe esdeveniments esportius, polítics, socials, culturals i religiosos d’acord amb l’interès informatiu.

En una transmissió, traslladem fidelment a l’audiència el que veiem i sentim, amb els elements descriptius i interpretatius que calgui. La narració pot introduir valoracions i un punt de vista personal sempre que no vulneri els nostres criteris i tingui en compte que s’adreça a un públic ampli i heterogeni.

Ressaltem el so ambient de les transmissions i el deixem en primer pla sempre que tingui un valor informatiu o testimonial.

El llenguatge de les transmissions és clar i àgil, més flexible o formal en funció de l’esdeveniment.

Si la transmissió es fa en equip, és necessari que la participació de cadascun dels membres estigui coordinada i que tots els participants aportin elements diferenciats que hi afegeixin interès. 
 
Per al seguiment d’esdeveniments de rellevància informativa utilitzem el format minut a minut, una modalitat d’informació continuada, amb frases curtes i actualització constant per poder seguir en temps real els fets més destacables que van passant. Difonem també aquests seguiments minut a minut a les xarxes socials on encaixi millor aquest format.