Manual d'ús

2.2.1.4.3. Esports

TELEVISIÓ
La nostra programació esportiva té un fort component plàstic i d'espectacularitat. La qualitat de les imatges, el ritme del muntatge i l'ús d'elements narratius com la música i la postproducció convergeixen per obtenir un discurs audiovisual ric i atractiu.

Les nostres transmissions parteixen d'una bona localització prèvia de l'espai. Situem les càmeres de manera que ofereixin la millor visió del joc, de l'exhibició o de l'esdeveniment i que facin lluir més l'espectacle; com a norma general, les situem de cara al públic i no pas d'esquena.

Mantenim l'objectivitat visual quan produïm un senyal que ha de ser transmès conjuntament per altres cadenes de televisió.

Treballem perquè el contingut que difonem sigui harmònic i coherent. El comentari s'adequa a la imatge quan aquesta última prevalgui i la imatge segueix el comentari quan la narració ho requereixi.

No ens recreem amb manifestacions de violència ni pancartes polítiques o comercials fora de l'esdeveniment esportiu, tret que hi hagi interès informatiu.

En el cas d'espontanis que interrompin un esdeveniment, no ho amaguem, però ens en distanciem amb un pla general, tret que hi hagi interès informatiu.

No tallem el joc injustificadament per fer repeticions. Les oferim amb la màxima riquesa narrativa quan el joc està aturat.

TEMES:
QualitatValorsInnovacióImatge corporativaMaterial informatiuInformacióInterés informatiu
Anar al contingut