Xavi Hernández es defensa als tribunals (EFE)
Barça

Xavi demanda un segon periodista

A més de Manuel Jabois, el tècnic del Barça hauria emprès accions legals contra Javi Miguel

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández no ha volgut deixar situacions que no el deixen ben parat i ha demandat dos periodistes, Manuel Jabois i Javi Miguel.

El periodista d'El País havia afirmat que el tècnic del Barça li havia enviat missatges en privat recriminant-li uns textos publicats, tot i que, dies després, el mateix Jabois va donar a entendre que la cosa no havia anat tan lluny.

La polèmica neix després que el Barça va eliminar el Nàpols als vuitens de final de la Champions. Xavi, ja a la sala de premsa, va recordar el titular que Ramon Besa, periodista també d'El País, havia escrit mesos abans, quan els blaugranes havien caigut al camp de l'Anvers: "El Barça és el bufó d'Europa", havia titulat aleshores el cronista osonenc.

Arran d'aquesta al·lusió directa, Besa va comparèixer en diversos mitjans explicant que Xavi, aleshores, li havia demanat explicacions en privat. I va ser aleshores quan Jabois, que participava en el programa radiofònic de la cadena SER "El Larguero", va revelar que a ell també li havia demanat explicacions en una ocasió el mateix Xavi.

"Sí, alguna vegada m'han renyat, però va ser en privat i no ho vull dir... És que va ser Xavi (...) No ho vull dir perquè va ser en privat, a través de missatges, i va ser una cosa bastant bruta (...) Va enviar una sèrie de missatges i tal. Ho va guanyar tot i es va pensar que el fet de guanyar et converteix en intocable"

El mateix Jabois va voler rebaixar la polèmica que havia aixecat aquesta revelació donant a entendre que li havien arribat les queixes de Xavi indirectament a través de terceres persones. Però el tècnic blaugrana entén que amb aquesta matisació no n'hi ha prou i ha decidit emprendre accions legals fins que el periodista gallec faci una rectificació pública. Xavi manté que ni sap qui és Jabois ni, molt menys, té el seu contacte.

Javi Miguel, també als tribunals

Pel que fa a Javi Miguel, el periodista català va afirmar en una intervenció al programa "El Chiringuito" que Xavi havia obligat el seu "staff" a ensenyar-los els comptes de whatsapp dels seus mòbils, a la recerca d'un suposat talp que filtra informacions a periodistes.

Xavi sosté que aquestes informacions són falses i s'ha decidit a recórrer a la justícia per obtenir una rectificació pública.   

 

Anar al contingut