L'staff tècnic del Barça abans d'un partit de Champions (Europa Press)
Barça

El Barça desmenteix una informació sobre el cos tècnic de Xavi

El club ha fet rectificar un article d'opinió publicat el 21 de febrer

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça no calla i, quan cal, actua davant de temes aliens al futbol, però que afecten directament el club. Aquesta vegada, el Barça ha fet rectificar el mitjà Culemanía per un article publicat el 21 de febrer. En aquesta notícia, el periodista Javi Miguel afirmava que els mòbils de l'staff tècnic van ser inspeccionats per saber d'on procedien possibles informacions filtrades.

El club blaugrana ha passat a l'atac i assegura que això és fals:

"Ni l'entrenador del primer equip masculí ni cap dels seus col·laboradors han inspeccionat els mòbils de l'staff per inspeccionar el seu WhatsApp"

A més, el club s'ha manifestat sobre la informació de Culemanía dels vetos a periodistes per part del Barça:

"El Barça no ha vetat cap periodista de cap forma, i tampoc ha amenaçat. El que sí que va fer va ser instar el Sr. Javier Miguel que no parlés en nom i/o representació de l'entrenador del primer equip masculí del FC Barcelona o sobre les seves intencions o voluntat, com que aquest periodista no té, des de fa mesos, cap relació amb el citat entrenador".

Altres informacions desmentides

No és el primer cop que el Barça desmenteix una informació periodística en els últims mesos. Sense anar més lluny, a principis de desembre, van publicar un comunicat oficial aclarint una notícia del diari Ara sobre un NFT d'Alèxia Putellas.

 

 

Anar al contingut