Lliga de Campions

Xavi: "Marxo cabrejat; comença una nova etapa"

El tècnic de Terrassa no s'ha mossegat la llengua després de l'eliminació de la Lliga de Campions

Redacció Esport3Actualitzat

No hi ha hagut miracle a l'Allianz Arena i el Barça ha caigut eliminat de la Champions League. Els blaugrana no han tingut opció contra el Bayern i així ho ha argumentat Xavi en la roda de premsa posterior al partit. L'entrenador del FC Barcelona ha estat franc i directe.

"No hem competit. He dit als jugadors que avui començava una nova etapa. Ha de ser un punt d'inflexió per canviar moltes coses. Som el Barça, no ens ho podem permetre, no podem estar a l'Europa League."

 

El tècnic de Terrassa no ha amagat la seva frustració per la situació actual del Barça i ha destacat estar molt enfadat de l'eliminació de la Lliga de Campions.

"Marxo cabrejat; el Barça no es mereix això. No m'agrada aquesta realitat que estem vivint. Hem de treballar molt per revertir aquesta situació. El Barça ha de lluitar per la Champions. I jo em sento responsable."

Qüestionat per la competició que els tocarà disputar, Xavi Hernández ha estat sincer.

"L'Europa League? És la nostra realitat i ara l'hem d'anar a guanyar. Aquest és l'objectiu del Barça, guanyar tots els partits i guanyar tots els títols."

 

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut