Vitor Roque celebrant un gol amb el Barça
Vitor Roque celebrant un gol amb el Barça (Europa Press)
Barça

Vitor Roque, operació "rodona": "Hi ha una cua de clubs que pagarien 50 milions"

El representant de Tigrinho, André Cury, defensa el fitxatge del davanter brasiler i assegura que "no sortirà cedit"

Redacció Esport3Actualitzat

Vitor Roque va arribar el passat mercat d'hivern procedent de l'Athletico Paranaense i no està tenint protagonisme dins de les alineacions de Xavi. Les esperances amb el Tigrinho continuen posades en el futur. I segons el seu representant, André Cury, l'operació del davanter brasiler és una "operació rodona", ja que hi ha una "cua de clubs disposats a fitxar-lo ara mateix per 50 milions". 

Així ho ha afirmat l'agent del brasiler aquest diumenge a la nit als micròfons del programa "Tu diràs", de RAC 1, on ha valorat els primers mesos de Tigrinho.

Cury també ha explicat de quina manera el Barça paga el seu fitxatge:

"El Barça paga cinc milions cada sis mesos fins a arribar als 31 de fixos.  Per complir totes les variablesVitor hauria de ser titular. Si és titular al Barça amb 20 anys el seu preu seria de 200 milions", ha explicat l'agent de futbolistes.

El representant també ha desgranat, de manera específica, totes les variables del contracte:

"Un milió per la Pilota d'Or i dos o tres per estar entre els tres millors de la FIFA. La resta és per ser titular en la meitat dels partits."

Preguntat per la situació de Vitor Roque al Barça i pel seu poc protagonisme, André Cury es mostrava contundent assegurant que "no sortirà cedit".

"Està molt bé físicament i molt fort mentalment, esperant minuts per demostrar-ho sobre el camp. Li agrada molt Xavi i respecta la seva feina. Entén la situació, però crec que en algun partit l'hauria pogut posar algun minut més",  afegia.

L'aposta per Messinho

Cury s'ha mostrat clar dient que el Barça no s'ha de preocupar pel fitxatge d'Endrick pel Reial Madrid. Això sí, assenyala quina ha de ser la pròxima signatura del club blaugrana:

"Ha de pensar a fitxar Messinho, perquè donaria moltes alegries als culers al costat de Vitor. Aposto per ell, perquè és el nou Neymar", conclou.

Anar al contingut