Vinicis ha enviat força missatges a l'afició (EFE)
Futbol

Vinícius no aprèn la lliçó i acaba tenint conseqüències

El davanter del Reial Madrid no tornarà a vestir de blanc fins al partit contra el City i l'equip estarà un mes sense Vinícius.

Redacció Esport3Actualitzat

Ja no sorprèn gens l'actitud provocativa que té Vinícius al terreny de joc, i que capten totes les càmeres. Unes reaccions habituals del davanter madrileny, però que no s'han de passar per alt, ja que formen part del partit. El duel davant l'Osasuna ha tornat a encetar un nou capítol Vinícius, i que està tornant a encendre les xarxes socials. La primera acció ha arribat durant la celebració del primer gol, que ha estat ben matiner i ha donat ales als blancs.

Una de les reaccions després del gol (EFE)((EFE))

També s'ha dirigit a la grada d'El Sadar al quart gol del Reial Madrid, que suposava el segon del davanter.

Conseqüències: 1 mes sense Vinícius

Vinícius porta tres jornades consecutives marcant a la Lliga, però també encadena tres grogues seguides que l'obligaran a descansar davant de l'Athletic, al Bernabéu. Una altra groga per protestar al col·legiat i que suposa la cinquena i la sanció. El brasiler no estava conforme amb una decisió de Martínez Munuera i ha protestat d'una manera que el col·legiat ha considerat inapropiada, i ha amonestat el jugador davant l'enuig del seu tècnic a la banda. Per tant, no tornarà a vestir de blanc fins al City del 9 d'abril. Serà un mes sense ell.

I ell mateix s'enfada moltíssim amb la decisió.

Ancelotti, en defensa de Vinícius

El tècnic Madrileny, Carlo Ancelotti, ha parlat una altra vegada de les reaccions del jugador i ha reconegut que ha de saber controlar-se, ja que li costa passar per alt la pressió de l'afició. També creu que aconseguirà rectificar-ho malgrat que cada partit s'obre un episodi.  

"Vini és determinant, obvi, pot fer més sempre. És eficaç a totes les jugades. Ha de controlar una mica més tota la pressió de l'ambient en contra. L'he felicitat perquè ha fet un partit extraordinari."

El resum del partit contra l'Osasuna, aquí:

 

Anar al contingut