Futbol

Trenca el silenci Cheikh Sarr: "Em van cridar 'puto negre de merda' i l'àrbitre ni tan sols em va preguntar res"

El porter del Rayo Majadahonda explica a la Cope l'incident de racisme de què va ser objecte al camp del Sestao i que va acabar amb la seva expulsió

Redacció Esport3Actualitzat

No era la primera vegada que l'insultaven amb crits racistes, però dissabte passat no ho va poder aguantar i va esclatar. El porter del Rayo Majadahonda Cheikh Sarr va ser expulsat i ara s'exposa a una sanció que podria arribar fins als 8 partits. Aquest dilluns va trencar el seu silenci al programa a la Cope.

El futbolista va explicar, amb detalls, l'incident racista viscut al camp del Sestao:

"A partir del minut 50 vaig començar a sentir uns crits que simulaven el so que fan els micos. No em vaig girar en cap moment, fins que ens van marcar el segon gol. Jo estava en dejú i a aquella hora ja podia començar a beure. Quan vaig anar a agafar l'ampolla d'aigua, van començar a insultar-me i dir-me 'puto negre' i  'corre, negre de merda'."

La seva reacció va ser immediata i es va encarar amb els aficionats que l'estaven insultant. En va agafar un d'ells per la bufanda, com van testimoniar les imatges:

"Demano disculpes pel que vaig fer, només li volia preguntar per què em tractava així i si tenia família i podia entendre'm. No tenia cap intenció d'agredir-lo. Mai he agredit a ningú. Si em sancionen, serà la primera sanció de la meva vida."

L'àrbitre García Riesgo li va ensenyar la vermella

L'àrbitre del partit, Francisco García Riesgo, li va ensenyar la targeta vermella directa per un intent d'agressió cap al mateix col·legiat. Una reacció que sorprèn l'exporter del Nàstic de Tarragona.

"L'àrbitre ni tan sols es va apropar a preguntar-me què havia passat. Com pot ser? Crec que el primer que hauria hagut de fer era protegir-me a mi, però no ho va fer. Una persona que està sent víctima de racisme no hauria de ser sancionada."

Poc després de l'incident, Sarr va presentar una denúncia a la comissaria de la població biscaïna. El seu cas ha generat nombroses reaccions de suport, entre les quals destaca la del jugador del Reial Madrid, Vinícius, que va publicar un missatge a través de les xarxes demanant presó per als xenòfobs.

Visita de la Guàrdia Civil

Aquest dilluns, Cheikh va rebre la visita d'una patrulla de la Guàrdia Civil a l'entrenament del Rayo Majadahonda. El porter senegalès hi va estar parlant de forma distesa i, posteriorment, els agents van abandonar les instal·lacions.

ARXIVAT A:
Racisme
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut