Futbol internacional

Thomas Tuchel confirma que Neymar vol marxar del PSG

L'entrenador alemany ha revelat en declaracions a la cadena de televisió francesa RMC Sport que sap que el brasiler vol marxar del PSG des d'abans de la Copa Amèrica, però que és un problema que han de resoldre el club i el futbolista

Actualitzat

L'entrenador del París Saint-Germain, l'alemany Thomas Tuchel, ha confirmat en declaracions a la cadena de televisió francesa RMC Sport que Neymar vol marxar del conjunt francès, però ha matisat que es tracta d'un problema que han de resoldre el club i el futbolista.

"Que si sabia que Neymar se'n volia anar? Sí, ho sabia des d'abans de la Copa Amèrica, però és un problema entre el jugador i el club", ha assegurat Tuchel després del primer partit de pretemporada del PSG contra el Dynamo Dresden.

 

Tot i aquesta revelació, Tuchel també ha deixat clar que compta amb Neymar per a la gira de pretemporada que el PSG farà per la Xina i ha admès que està decebut amb el brasiler per haver-se reincorporat amb uns dies de retard.

"Sempre em decep que un jugador arribi tard, però entre nosaltres tot està clar. Tots treballem junts. Neymar està a punt per viatjar a la Xina. Va tornar ahir i ha acabat dos dies de proves. Ha estat intensiu, però necessari".

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut