Barça

Ter Stegen està jugant infiltrat per un problema al tendó rotulià del genoll dret

Segons ha explicat aquest dilluns Xavi Campos al Gossip del programa "El club de la mitjanit", el porter alemany del Barça està jugant amb molèsties i fa un any i mig que s'està tractant amb sessions de factors de creixement

Actualitzat
Ter Stegen no sap si podrà disputar el derbi

El Gossip d'avui al programa "El club de la mitjanit" té com a protagonista Marc-André Ter Stegen. Segons ha explicat aquest dilluns Xavi Campos, el porter alemany del Barça està jugant amb molèsties al genoll dret i fa un any i mig que s'està tractant.

Ter Stegen té un petit problema al tendó rotulià del genoll dret. Un petit problema que li provoca molèsties constants i no acaba de fer net. De manera freqüent, un cop cada quinze dies, Ter Stegen se sotmet a una sessió de factors de creixement per intentar regenerar els teixits d'aquest tendó rotulià que li genera molèsties. Són unes molèsties que no li impedeixen jugar, però que li generen dolor i que s'han de tractar.

Ter Stegen no és l'únic jugador, ni l'únic titular de la plantilla del Barça que se sotmet a aquest tractament periòdicament.

Anar al contingut