Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol
Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol
Futbol

S'obre la caixa dels trons a la Federació Catalana de Futbol

Oriol Camacho, secretari general, acusa el president i el director general d'irregularitats en l'últim procés electoral

Redacció Esport3Actualitzat

Crisi total a la Federació Catalana de Futbol. El secretari general de l'entitat, Oriol Camacho, ha acusat davant el jutge a Joan Soteras, el president, i al director general, José Manuel Calle, "d'irregularitats en l'últim procés procés electoral". Aquesta acusació sorgeix en una querella presentada per Soteras contra Juan Josep Isern, un dels candidats de les últimes eleccions, que sempre havia mantingut que les eleccions no havien estat netes. Ho ha destapat el portal Fuitbol Catalunya: 

Camacho, que ha declarat com a testimoni protegit per l'Oficina Antifrau, ha parlat d'una "trama orquestrada", d'actes fraudulentes i de presumpta falsificació de signatures. Les seves acusacions, a més de Soteras i Calle, afectarien altres treballadors de la federació. Aquest testimoni no hauria denunciat abans per potr de presumptes represàlies.

La Federació Catalana ha sigut objecte de diversos escorcolls per part dels Mossos d'Esquadra. L'últim, dijous passat. Aquesta setmana s'aixecarà el secret de sumari.

Isern: "Queda demostrat que hi havia manipulació"

Juanjo Isern, el candidat a la presidència de les eleccions que va acabar derrotat per Joan Soteras, ja va denunciar irregularitats en el seu moment. La revelació de Camacho reforça la seva tesi: 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut