Gimnàstica

Simone Biles, l'espectacular gira de la millor gimnasta de la història

La gira GOAT (Gold Over America Tour) ha permès a Simone Biles tornar a connectar amb l'energia del públic, una connexió que va trobar a faltar al centre de gimnàstica Ariake de Tòquio

Montse Vendrell AhedoActualitzat

Simone Biles ha tornat a brillar lluny de la pressió de la competició. La gimnasta ha protagonitzat, juntament amb altres companyes de l'elit de la gimnàstica, la Gold Over America Tour, una gira per 35 ciutats dels Estats Units. Biles ha compartit cartell amb algunes de les seves companyes olímpiques a Tòquio, Jordan Chiles, MyKayla Skinner, Jade Carey i Grace McCallum.

L'esportista ha pogut tornar a connectar amb el públic en un show amb més espectacle que esport i focalitzat en missatges d'empoderament i de la cura de la salut mental.

El Gold Over America Tour ha estat tot allò que els Estats Units aconsegueix quan uneix l'esport i l'espectacle: la gira liderada per Simone Biles ha recorregut més trenta ciutats dels Estats Units, i s'ha convertit en una celebració del benestar mental i de la cura d'un mateix.

La gira GOAT ha estat més semblant a un concert pop que a una exhibició esportiva, amb un públic entregat a la música i les coreografies espectaculars.

La gira multimilionària de Biles, que ha fet servir l'acrònim GOAT en al·lusió a la menuda gimnasta, ha reunit més de 20.000 espectadors que han pagat entrades d'entre 40 i 167 euros. 

 

Lluny de USA Gymnastics

Biles va posar com a única condició deixar al marge la Federació Nord-americana de Gimnàstica (USA Gymnastics) amb qui manté un litigi als tribunals pels abusos sexuals que va patir per part del doctor Larry Nassar.

La gimnasta, molt popular a les xarxes socials, ha augmentat els seus suports encara més, després de la seva renúncia a moltes proves dels Jocs de Tòquio per preservar la seva salut mental.

 

ARXIVAT A:
Simone Biles
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut