Futbol

S'esgoten les entrades sis dies abans del derbi històric entre el Reus i el Nàstic de Tarragona

Diumenge, a les 12.00, no hi cabrà ni una agulla a l'Estadi Municipal de Reus

Actualitzat

Derbi històric, aquest diumenge, a l'Estadi Municipal de Reus. Per primer cop, el CF Reus Deportiu i el Nàstic de Tarragona es veuran les cares en un partit a la Segona Divisió. Un duel d'aquesta naturalesa provoca un atractiu tan gran entre els aficionats del Camp que el cartell d'"entrades exhaurides" ja penja a les taquilles de l'estadi quan encara faltaven sis dies per al partit.

El CF Reus Deportiu, després del brillant debut a la Divisió de Plata, està instal·lat en una prometedora vuitena posició però necessita guanyar, i és que els roig-i-negres ja encadenen tres derrotes consecutives. Els de Vicente Moreno, en canvi, viuen una situació totalment inversa: cuers de la Segona Divisió, però amb molt bones sensacions després de sumar els dos triomfs que han aconseguit els granes aquesta temporada justament en les dues darreres jornades.

A les vuit del matí de dilluns, dues hores abans d'obrir l'estand del club roig-i-negre on es venen les entrades, ja hi havia cua. Només es podien comprar dues entrades per persona. Des de divendres, se n'han posat a la venda 1.400. L'inici de la venda ha coincidit amb un simulacre d'incendi al centre comercial on és l'estand i els aficionats han hagut de fer dues vegades la cua, una abans del simulacre per apuntar-s'hi i l'altra, després. Hi ha hagut queixes, però el Reus hi ha tret importància perquè s'ha pogut solucionar.

Aquest dimarts a primera hora del matí, ja s'han format cues a les taquilles del Nou Estadi de Tarragona i és que a partir de les 18:00 el club grana posarà a la venda les 255 entrades que disposa per distribuir entre la seva afició.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut