Sergio González satisfet amb la feina feta i amb l'opció d'aconseguir noves fites
Espanyol

Sergio González dóna 3 dies de festa als seus jugadors

Després de l'entrenament d'aquest divendres on Sergio García, Víctor Sánchez i Salva Sevilla s'han entrenat al marge per molèsties

Actualitzat

L'Espanyol ha fet aquest divendres l'últim entrenament de la setmana. Com que no hi ha partit fins al 6 d'abril contra l'Elx, Sergio González dóna festa als seus homes fins dilluns a la tarda. L'equip afronta el tram final de la temporada amb la satisfacció que s'està fent la feina. Són a la part tranquil·la de la classificació, no s'ha de patir per la permanència i, en canvi, sí que encara es poden assolir noves fites. Malgrat la bona temporada del club blanc-i-blau, ja fa un mes que no guanya en Lliga (Còrdova) i va quedar eliminat de la Copa del Rei.

Aquest divendres han fet un partidet amb jugadors del filial en què Sergio García, que ja es va perdre el partit contra el Dépor, no ha pogut participar perquè arrossega una contusió a la musculatura isquiotibial de la cama dreta. El migcampista Víctor Sánchez ha acabat amb problemes al psoes ilíac dret i no s'ha exercitat amb la resta de la plantilla. L'extrem Lucas Vázquez té una sobrecàrrega a l'adductor dret i no ha completat el partidet. Finalment, el migcampista Salva Sevilla, tampoc s'ha exercitat amb el grup per una fissura en el primer dit del peu esquerre. Tots quatre es recuperen de les seves molèsties. Els periquitos hauran de tornar a la feina dimarts, a les 10.30, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Serà llavors quan començaran a preparar el partit davant l'Elx, que es jugarà el dilluns 6 d'abril a Cornellà-El Prat, a les 20.00.

Declaracions d'Abraham

El migcampista de l'Espanyol Abraham González ha explicat avui a la Ciutat Esportiva que es troba bé i que vol seguir així fins al final de temporada", ja que s'ha consolidat en el doble pivot de l'onze inicial. "Els que no segueixen voldran buscar bon equip i els que tenen contracte voldran treballar per a la següent temporada", ha apuntat el català, que viu la seva primera campanya amb l'Espanyol.

Qüestionat sobre els possibles retocs de la plantilla per a la propera temporada, el català ha destacat la sòlida composició de la plantilla. "Sincerament no sabria dir el que li falta perquè tenim un grup molt ben compensat. Hem guanyat grans equips", ha recordat

Duarte debuta amb la Sub-21

Rubén Duarte, jugador del RCD Espanyol, va fer un pas més en la seva carrera esportiva després de debutar aquest dijous amb la selecció espanyola Sub-21, en el partit que va enfrontar el combinat dirigit per Albert Celades amb Noruega a Cartagena. En la seva primera convocatòria, l'andalús es va estrenar com a titular. Duarte, internacional en totes les categories inferiors, va ser titular en l'eix de la defensa espanyola i va disputar els 90 minuts. El partit va acabar amb victòria de la Sub-21 de Celades gràcies als gols de Munir i de Deulofeu.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut