La petita de les Williams sortia ovacionada del Masters 1000 del Canadà (REUTERS)

Serena Williams s'acomiada emocionada de Toronto

La nord-americana, que podria dir adeu al tenis professional després del US Open, ha caigut 6-2 i 6-4 davant la suïssa Bencic
Redacció Esport3 Actualitzat

Serena Williams ja es troba al temps de descompte, abans de dir adeu al tenis professional. La nord-americana, que ja ha expressat la seva voluntat de penjar la raqueta aviat --probablement, després del US Open-- per dedicar-se a "altres coses importants", ha tancat entre llàgrimes el seu pas pel Masters 1000 del Canadà. La petita de les Williams ha caigut 6-2 i 6-4 davant la suïssa Belinda Bencic, actual número 12 del món, en un partit on ha patit per fer front a la seva rival.

En acabar el partit, el públic ha regalat una forta ovació a Serena Williams, que continua acomiadant-se dels diferents tornejos on és present. Ja ho va fer a Wimbledon i ara també a Toronto. La pròxima parada de Williams serà el Masters de Cincinnati, la prèvia del US Open per a la nord-americana.

Bencic s'enfrontarà a Muguruza

Després de vèncer Serena Williams, Belinda Bencic es veurà les cares ara amb Garbiñe Muguruza. La suïssa i la hispanoveneçolana, dotzena i vuitena del món respectivament, s'enfrontaran a la tercera ronda d'aquest Masters 1000 del Canadà. Muguruza s'ha retrobat amb la victòria a Toronto, després d'uns mesos convulsos, en derrotar Kaia Kanepi per un doble 6-4.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut