Barça

Memphis Depay: "Sense Koeman també hauria fitxat pel Barça"

Memphis Depay es presenta oficialment amb club blaugrana satisfet per complir un somni i convençut que els problemes econòmics no impediran que tingui fitxa

Artur PegueraActualitzat

Ha passat un mes i tres dies des que Memphis Depay es va convertir en jugador del Barça a tots els efectes, però fins aquest dijous no se n'ha pogut fer la presentació oficial. Envoltat del president Laporta i els màxims responsables esportius del FC Barcelona, Rafa Yuste i Mateu Alemany, el futbolista neerlandès ha reiterat el seu amor en vers a un club que "estimo des que era ben petit". Precisament Joan Laporta ha desvelat un secret que li ha explicat la mare del davanter. 

"M'ha dit que l'avi li va regalar una samarreta del Barça quan només tenia 5 anys, segur que va ser una premonició que un dia acabaria vestit de blaugrana".

Aquest dia ja ha arribat i, malgrat que es va parlar de la presència de Ronald Koeman a la banqueta del Barça com a clau per a l'arribada de Memphis, el mateix futbolista va voler deixar clar que "hauria vingut igualment. Al Barça no li pots dir que no".

Depay, doncs, compleix un somni vestint la samarreta del Barça i n'afegirà un altre el dia que jugui el seu primer partit al costat de Leo Messi, a qui considera "una llegenda del futbol". 

"És el millor del món. He anat al museu i he vist totes les seves pilotes d'or i n'estic segur que aviat n'afegirà una més. Jugar al seu costat serà extraordinari. Jo ja sé que només hauré de córrer i que, amb Messi al camp, les pilotes arribaran".

Les dificultats econòmiques del club no preocupen gens al nou jugador del Barça, que està convençut que els directius "solucionaran la situació. No tinc cap dubte que quan arribi el moment podré ser inscrit en la Lliga de Futbol Professional".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut