També els rivals, com en aquest cas Clint Capela, han felicitat avui Russell Westbrook (EFE)
Bàsquet

Russell Westbrook supera el registre històric de triples dobles a l'NBA

L'estrella dels Washington Wizards n'obté el 182è de la seva carrera, i deixa enrere la marca que va establir Oscar Robertson fa 47 anys

Actualitzat

Dia històric a l'NBA, on s'ha batut un rècord que tenia 47 anys de vigència i que semblava inabastable per molts cracs que passessin per la competició. El protagonista, Russell Westbrook, que aquesta nit s'ha convertit en el jugador que més triples dobles ha aconseguit en la història de l'NBA. Ja n'ha fet 182, després dels 28 punts, 21 assistències i 13 rebots que ha firmat en la derrota del seu equip, els Washington Wizards, davant els Atlanta Hawks (125-124). 

Una derrota que ha arribat magrat els seus esforços, ja que, en absència del tirador de l'equip, Bradley Beal, Westbrook els ha multiplicat i amb la seva empenta els Wizards han estat a punt d'eixugar en l'últim quart 17 punts de desavantatge davant uns Hawks ben liderats per Trae Young (36 punts, 9 assistències)

 

Westbrook, en qualsevol cas, ha rebut a través d'un vídeo emès en el videomarcador les felicitacions de grans glòries passades i presents de l'NBA, començant pel mateix Oscar Robertson i continuant per Magic Johnson, Pat Ewing, LeBron James o Nikola Jokic.   

A tres partits del final de la fase regular, Westbrook ja s'ha assegurat que acabarà la temporada amb una mitjana de triple doble, faci el que faci a partir d'ara. Però passaran molts anys abans que cap altre jugador el pugui desbancar d'un rànquing en què, a més de Robertson, també hi són Magic Johnson (138), Jason Kidd (107) o LeBron James (99) com a principals integrants.

Resultats de la jornada:
San Antonio Spurs - Milwaukee Bucks, 146 - 125
Atlanta Hawks - Washington Wizards, 125 - 124
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers, 102 - 111
Golden State Warriors - Utah Jazz, 119 - 116
Portland Trail Blazers - Houston Rockets, 140 - 129
Memphis Grizzlies - New Orleans Pelicans, 115 - 110
 

 


 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut