Motor

Rosberg arribarà a la classificació del GP d'Abu Dhabi amb una marxa més que Hamilton

L'alemany torna a fer el millor temps en el tercer entrenament lliure i augmenta la distància amb el campió

Actualitzat

Un Nico Rosberg molt concentrat es plantarà a la "qualy" del Gran Premi d'Abu Dhabi com a favorit després d'haver fet el millor temps (1.41,856) en la tercera sessió d'entrenaments lliures, tal com havia fet en la segona de divendres, però amb un punt més de ritme. L'alemany ha deixat Lewis Hamilton, a 0.281, que sembla una diferència mínima, però que dobla la de la pràctica anterior.

El tercer ha estat Sebastian Vettel, superant un excel·lent Checo Pérez, que ha sorprès posant-se en algunes voltes. El mexicà ha fet forat entre els Ferrari, que milloren l'actuació del primer dia, amb Kimi Räikkönen cinquè.

La sorpresa positiva del matí ha estat Carlos Sainz, amb un desè lloc. El madrileny aspira seriosament a entrar en la Q3. Fernando Alonso, sense massa problemes en el McLaren, ha acabat setzè, i Roberto Merhi, dinovè. El pilot de Benicàssim ha evitat aquesta vegada la vintena i última posició gràcies a la mala sort de Daniil Kvyat, que ha hagut de canviar el motor de Red Bull i no ha pogut marcar ni una sola volta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut