El maillot de campió del món, tot un luxe en la 102a edició de la Volta (@soudalquickstep)
Ciclisme

Roglic i Evenepoel encapçalen un cartell de somni a la Volta

L'edició número 102 de la Volta a Catalunya tindrà una participació d'autèntic luxe, amb dos favorits que sobresurten per sobre de la resta, l'eslovè Primoz Roglic, recent vencedor de la Tirrè-Adriàtic, i el vigent campió del món, el belga Remco Evenepoel

Arcadi AlibésActualitzat

Des que es disputa el mes de març, la Volta sempre té una bona nòmina de corredors de primer nivell, però aquest 2023 l'organització ha aconseguit una participació que ja la voldrien la majoria de curses per etapes del calendari del World Tour.

Roglic, campió de la Tirrè-Adriàtic (@JumboVismaRoad)

Roglic, que acaba de guanyar la Tirrè-Adriàtic, i Evenepoel, que a la Vuelta de l'any passat ja va demostrar que pot guanyar proves per etapes, són els dos caps de cartell, però al seu costat hi haurà molts altres corredors amb aspiracions a succeir el colombià Sergio Higuita, absent en aquesta edició. El seu compatriota Egan Bernal mirarà de demostrar que està recuperat de les lesions que va patir l'any passat en un greu accident. També destaca la presència d'homes com Richard Carapaz, Adam Yates, Mikel Landa, Romain Bardet o Joao Almeida, perfectament capacitats per lluitar per la victòria.

A més de Bernal hi haurà dos altres vencedors del Tour, els veterans Chris Froome i Geraint Thomas, i en determinades etapes també poden donar joc corredors com Ciccone, Vine, Ulissi, Haig, Woods, Teuns o Hayther.

En total s'ajuntaran a la Volta 6 Tours, 6 Vueltas, 2 Giros, més un campió del món, un campió olímpic de ruta i un de contra rellotge.

També hi haurà una bona presència de corredors catalans, encapçalats per Marc Soler, David de la Cruz i Joel Nicolau.

ARXIVAT A:
La Volta
Anar al contingut