Actualitat blaugrana

Rijkaard diu que "potser va ser bo" que el Barça no guanyés la Lliga la temporada passada

Frank Rijkaard ha declarat que "potser va ser bo" que la temporada el Barça no guanyés la Lliga. L'holandès ho ha dit en una entrevista a l'Agència EFE en què per defensar aquesta afirmació ha defensat que l'experiència de l'any passat ha de suposar una motivació per als jugadors. L'entrenador del Barça ha evitat la paraula "fracàs" per definir la temporada passada i ha reconegut que el pitjor moment va ser contra el Getafe, a la Copa del Rei, i quan es van deixar escapar punts en els últims minuts contra el Betis i l'Espanyol.

Actualitzat

Sobre el rendiment i la feina de l'equip en aquest principi de temporada, Rijkaard ha assenyalat que està força satisfet. Per a l'holandès és normal a aquestes altures que l'equip baixi el rendiment a les segones parts perquè encara no ha arribat al punt òptim de preparació física.

Una altra de les frases destacades d'aquesta entrevista de Rijkaard té Deco com a protagonista. Rijkaard ha indicat que el veu molt bé i, el més destacat, que és un jugador que transmet coses que no tenen tots els jugadors.

Sobre Bojan i Giovani, l'entrenador holandès ha puntualitzat que són jugadors valents i que poden ajudar l'equip en qualsevol moment. De Giovani n'ha destacat l'evolució física, i de Bojan, que és un jugador molt madur per la seva edat.

Anar al contingut