Ramos, en la roda de premsa d'aquest dimarts prèvia a la Champions
Ramos, en la roda de premsa d'aquest dimarts prèvia a la Champions (EFE)
futbol

Ramos, un altre que explota contra Ortiz Arias: "Té una prepotència fora de lloc"

El gironí David López té un expedient obert a Competició per acusar el col·legiat madrileny d'haver-lo insultat

Redacció Esport3Actualitzat

La veterania és un grau i Sergio Ramos s'ha esperat 48 hores i a estar sota el paraigua de la Champions --no de la Lliga-- per fer una contundent estripada d'Ortiz Arias. El madrileny és l'últim àrbitre que li va treure una vermella, diumenge a Donostia, la trentena de la seva carrera. El central del Sevilla ha parlat en la prèvia del duel contra el PSV per definir un dels col·legiats més controvertits de Primera:

"És distant i, si preguntes a certs jugadors, parla amb una prepotència fora de lloc. I als futbolistes no ens agrada perquè nosaltres parlem amb el màxim respecte a tots els col·legiats."

Lamenta que jutgi els partits abusant del poder que li atorga el xiulet:

"Més d'un jugador, no només del nostre equip, quan després ho vam comentar, deia que s'havia trobat paraules fora de lloc. Encara que tinguis una posició de poder fer el que vulguis, has de mantenir el màxim respecte. És l'únic que demanem."

David López no està sol

L'opinió del mite del madridisme coincideix amb les paraules de David López, que tants maldecaps han portat al de Sant Cugat del Vallès. El defensa del Girona va acusar el col·legiat d'haver-lo insultat a la mitja part del partit contra l'Almeria. Unes declaracions que l'han portat a tenir un expedient obert al Comitè de Competició, malgrat la posterior carta de penediment.

Malgrat començar advertint que preferia "no fer valoracions", ha acabat buidant el pap i demanant "posar els àrbitres a la nevera quan prenen decisions errònies". En el que ha semblat una petició d'humilitat, Ramos s'ha dirigit al col·lectiu arbitral estenent-li la mà per col·laborar:

"Hi som per ajudar-nos. Tant els jugadors, que tenim més experiència dins del camp, com els àrbitres. I si no, que els ajudi el VAR. Han de ser persones que donin exemple sempre."

Anar al contingut