L'àrbitre Ortiz Arias, al túnel de vestidors de Montilivi (Girona FC)
Girona

El vídeo que revela la tensió entre David López i Ortiz Arias

Les imatges del túnel de vestidors mostren l'empipada de l'àrbitre amb David López ja abans de sortir al terreny de joc

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona ha publicat aquest dilluns un vídeo del túnel de vestidors en els minuts previs a la sortida dels futbolistes al terreny de joc en el partit contra l'Almeria. Unes imatges que revelen la tensió existent entre David López, futbolista blanc-i-vermell, i Ortiz Arias, l'àrbitre del matx, fins i tot abans del xiulet inicial.

A mig vídeo, es pot escoltar com Ortiz Arias està molt enutjat amb el futbolista català perquè, segons ell, li havia volgut prendre el pèl portant un anell a sota d'un esparadrap, la qual cosa no està permesa. 

"El David, és que... venia amb un anell! S'ha de tocar, eh? No, no, és que sempre és el mateix. A sobre em diu que no porta res. El pitjor de tot és que em pren el pèl, això és el que més em fot."

L'àrbitre, del comitè madrileny, demana a un dels seus assistents que abans de començar "revisi" si se l'ha tret, i aquest assenteix i li diu que ho farà durant l'encaixada de mans. 

L'enrabiada de l'àrbitre crida l'atenció de Gazzaniga, que li demana calma: "Tranquil, àrbitre, encara no hem començat. Calma, aquí ningú et pren el pèl." Ortiz Arias, però, surt al camp encara molt molest amb el que ha passat. 

 

 
Anar al contingut