Ortiz Arias expulsa Ramos després de veure dues targetes grogues
futbol

L'àrbitre menys estimat a Girona expulsa Ramos i Navas en un minut i el Sevilla explota

La cinquena derrota sevillista en aquesta Lliga, a Sant Sebastià, ha desfermat la ira de jugadors i entrenador

El que ha passat aquesta tarda a Sant Sebastià resumeix la frustrant temporada del Sevilla (2-1). Superat pel rival, la Reial Societat, en la majoria d'aspectes del joc, els andalusos han acabat el partit perdent els nervis per l'actuació del controvertit Ortiz Arias.

El madrileny ha expulsat les dues patums del Sevilla, Sergio Ramos i Jesús Navas, en només un minut. El de Camas ha vist la trentena vermella després d'una entrada que no estaria entre les seves cent més violentes de la seva carrera. El de Los Palacios ha reaccionat a la targeta tocant-se la cara com dient "quina barra".

L'àrbitre menys estimat a Girona, on costarà d'oblidar l'obsessió del madrileny amb la polsera de David López, fa amics a la ciutat del Guadalquivir. El desenllaç del matx del Reale Arena ha mostrat el malestar del tècnic Diego Alonso, queixós de la segona groga a Ramos, i ha fet explotar Ocampos. Contundent, el futbolista argentí ha acusat l'estament arbitral d'afavorir els equips grans i ha demanat igualtat de tracte:

El resum i la polèmica del Reial Societat - Sevilla (2-1):