Bàsquet

Ramon Jordana dimiteix com a entrenador de l'Uni Girona

El tècnic osonenc, que ja havia pres la decisió de marxar al final de la temporada, presenta la seva dimissió irrevocable en entendre que estava vivint sota massa tensió i això no feia cap bé a l'equip. Roberto Íñiguez, el seu substitut, es farà càrrec de l'equip des d'aquesta setmana.

Actualitzat

L'Uni Girona tindrà relleu a la banqueta, però més aviat del que s'havia previst en un principi. Ramon Jordana ha presentat avui, dilluns, la seva dimissió i el veterà tècnic serà rellevat aquesta setmana per Roberto Íñiguez.

Tot i que Jordana ja havia fet pública la seva intenció de marxar a final de la temporada, finalment ha avançat la decisió. Ell mateix ha confirmat que "m'he tret un pes de sobre" en prendre aquesta decisió, i l'explica al web de l'equip. L'Uni Girona, actualment tercer, està fent una temporada excepcional que s'està veient aigualida per unes derrotes en les últimes setmanes.

Roberto Íñiguez, el seu relleu a la banqueta, va dirigir el Ros Casares, amb el qual va ser campió d'Europa el 2012, i acaba d'entrenar el Fenerbahçe.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut