Espanyol

Ramon Condal: "Si Osvaldo vol marxar, no val la pena anar-hi en contra"

El president de l'Espanyol, Ramon Condal, en una entrevista exclusiva al programa "Hat-trick Espanyol" del canal Esport3, s'ha referit a la més que probable sortida del davanter Dani Osvaldo del club espanyolista. En un dia en què pràcticament s'ha donat per tancat el traspàs del jugador a la Roma, el president blanc-i-blau ha deixat clar que ja que "Osvaldo ha demostrat que vol marxar, no val la pena anar en contra de la voluntat del jugador". Condal no ha volgut donar per tancada l'operació, que està pendent que el consell hi doni el vistiplau dilluns a la tarda, i tampoc ha volgut donar xifres, però ha reconegut que ara per ara hi ha "un 80%" de possibilitats que el jugador marxi a la capital italiana. "Podria ser que en unes hores es tanqués", ha expressat.

Actualitzat
L'Espanyol, pendent que el consell aprovi l'operació dilluns, ja ha tancat el traspàs d'Osvaldo a la Roma a canvi d'una quantitat que ronda els 18 milions d'euros. Els dos clubs han negociat la venda del jugador aquest cap de setmana. L'acord es podria concretar per uns 15 milions d'euros fixos, més tres de variables, i el jugador quedaria lligat al conjunt transalpí per cinc temporades.

A Itàlia, però, no s'ha descartat que l'Atlètic de Madrid compliqui el fitxatge a la Roma. Segons publica "La Gazzetta dello Sport", la possible marxa de Forlán de l'Atlètic podria crear un nou escenari. Amb els diners que ingressi el club matalasser pel traspàs del davanter uruguaià, segons s'explica des de Itàlia, els madrilenys podrien intentar fer un esforç per portar Osvaldo al Manzanares.

La secretaria tècnica busca un substitut

"Podria ser que en unes hores es tanqués. Busquem la garantia total del pagament, perquè aquest és el problema", ha reconegut Condal, que no ha descartat que la secretaria tècnica fitxi un recanvi a la davantera. "Està treballant la secretaria tècnica. Pot ser viable l'arribada d'un jugador. Pochettino és el qui té la paraula, si li fa falta o no li fa falta", ha indicat. En les últimes hores ha sonat el nom de Giovanni dos Santos com a possible substitut.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut