Espanyol

El fitxatge d'Osvaldo per la Roma només queda pendent del vistiplau del consell directiu de l'Espanyol

L'Espanyol ja ha tancat el traspàs de Dani Osvaldo a la Roma, que pagarà al voltant de 18 milions d'euros. Els dos clubs han negociat la venda del davanter argentí aquest cap de setmana i la podrien fer oficial en les pròximes hores. De fet, l'oficialitat del fitxatge només està pendent del vistiplau dels membres del consell d'administració de l'Espanyol, que s'han de reunir aquest dilluns a la tarda. L'acord final amb la Roma es podria concretar per 15 milions fixos més 3 de variables, i el jugador quedaria lligat al club transalpí per cinc temporades. Acaba així un dels serials de l'estiu pel que fa al mercat de fitxatges, i amb el club blanc-i-blau molt disgustat per l'actitud rebel del jugador en els darrers dies.

Actualitzat
L'Espanyol podria fer oficial aquest diumenge el traspàs de Dani Osvaldo a la Roma. Un cop estudiada l'oferta pel consell d'administració, i comprovades les garanties de pagament, l'entitat presidida per Ramon Condal facilitaria la sortida del davanter argentí. L'interès de l'entrenador de la Roma. Luis Enrique, i les mesures de pressió del mateix jugador, han provocat el desenllaç final de l'operació. L'Espanyol va rebutjar inicialment una oferta de l'Atlètic de Madrid, que no complia els requisits de pagament que demanava el conjunt blanc-i-blau. A més, els del Manzanares ja tenen el seu home gol amb el fitxatge del colombià Falcao. La venda s'ha acabat de tancar aquest dissabte amb una reunió entre l'Espanyol, l'emissari de la Roma i l'agent del jugador argentí, Darío Decoud.

El jugador italoargentí podria passar el mateix dilluns o aquest dimarts la revisió mèdica a Itàlia, i ser presentat com a nou jugador de la Roma, on formarà parella atacant amb l'exblaugrana Bojan. Un maldecap per a Pochettino en l'inici de temporada, que haurà de buscar ara un recanvi de garanties per substituir la punta de llança de l'atac blanc-i-blau. L'entrenador  ja va deixar entreveure en les últimes declaracions que no disposaria d'Osvaldo en aquest inici de Lliga. El director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planas, haurà de buscar ara a corre-cuita un davanter amb gol per a la línia ofensiva de l'onze de Pochettino. En les últimes hores ha sonat el nom de Giovani dos Santos com un dels possibles candidats.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut