Barça

Rafa Yuste confirma la denúncia del Barça a la Lliga i avala el projecte de Xavi

Amb l'equip classificat per a la final de la Supercopa espanyola, Yuste ha repassat la resta de l'actualitat blaugrana

RedaccióActualitzat

Rafa Yuste ha confirmat que el FC Barcelona ha denunciat la Lliga per incompliment de la llei de lliure competència, ja que no ha deixat ampliar un 15% el límit salarial, com sí que ha passat amb els clubs que van firmar l'acord amb CVC. Aquest 15%, que en el cas del Barça correspondria als diners obtinguts de Sixth Street, suposaria poder disposar de 90 milions per poder fitxar.

"És una denúncia que hem fet pel jutjat mercantil i el que busquem és defensar els interessos del nostre club per la lliure competència."

Sobre la possibilitat de guanyar el primer títol de l'era Xavi, ha declarat:

"Tenim unes expectatives molt positives i moltes ganes. Amb la convicció que si fem un bon partit, anirem per aquest primer títol."

El futur de Memphis

Yuste ha assegurat que no està previst cap moviment a la plantilla durant el mercat d'hivern, tot i que ha reconegut converses amb l'Atlètic de Madrid per la possible marxa de Memphis Depay.

"Xavi està molt content amb aquesta plantilla, tot i això la direcció esportiva treballa sempre per a qualsevol possibilitat que es pugui provocar."

També ha estat categòric en la no tornada d'Aubameyang.

Sobre Xavi ha estat categòric en afirmar que la seva continuïtat no dependrà en cap cas dels títols que pugui guanyar, sinó del treball que faci. En aquest sentit, ha assegurat que li agrada el treball i ha recordat que en els seus inicis a Pep Guardiola també se'l va qüestionar pel joc i els resultats.

Confiança en la continuïtat de Busquets

Un dels pocs que queda de l'època de Guardiola a la plantilla és Sergio Busquets, que acaba contracte el 30 de juny. Del de Badia, Yuste n'ha dit que és un exemple i que li agradaria que continués:

"M'agradaria que continués tota la vida, però això dependrà del jugador, de l'entrenador i del seu entorn."

Un altre tema tractat per Yuste en la seva trobada matinal amb la premsa desplaçada a l'Aràbia Saudita ha estat la impugnació del partit de Copa de la Reina per part de l'Osasuna per alineació indeguda de Geyse Ferreira. Ha anunciat que el tema està en mans dels serveis jurídics del club i que dilluns presentaran un recurs, tot i que sembla complicat que prosperi a favor dels interessos blaugranes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut