Gerard Piqué amb el trofeu de campió de la Kings League
Gerard Piqué amb el trofeu de campió de la Kings League (Foto: EFE)
Futbol

Gerard Piqué revela on farà d'entrenador

L'exfutbolista del Barça és el principal reclam d'un joc online de futbol

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué va revolucionar les xarxes socials dilluns en anunciar que tornaria al futbol per entrenar i va comentar que compartiria més detalls sobre el tema a finals de la setmana. Aquest dijous ha revelat quina serà la seva nova ocupació i, com molts temien, ha quedat clar que l'anunci tenia més d'estratègia comercial que no pas de cap altra cosa.

Piqué entrenarà un equip en un joc online de futbol, Sorare Rivals, on els jugadors es desafien un contra un.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sorare (@sorare)

 

Gran expectació amb un anunci enigmàtic

L'anunci de Piqué va generar una gran expectació, però no eren gaires els que creien que tornaria al futbol "de veritat", entre altres coses perquè no consta que l'excentral del Barça tingui el carnet d'entrenador. Ho va aconseguir generant una enorme expectació amb un simple missatge a la xarxa social X (antic Twitter).

 

Gerard Piqué va retirar-se del futbol el novembre del 2022, però ha continuat lligat al futbol des del despatxos. És propietari de l'Andorra, que actualment milita a la Lliga Hypermotion, la segona categoria del futbol estatal. A més, és el principal impulsor de la denominada Kings League, variant futbolística amb normes molt innovadores que ha tingut un gran impacte.    

Com veu al Barça de Xavi

En una recent entrevista en exclusiva per 3Cat, l'exjugador del Barça va parlar del nou format de la Kings League, la Kingdom Cup, i també va fer una valoració del Barça de Xavi:

 

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut