Míchel Sánchez, entrenador del Girona, i Carles Porta, director i presentador de "Crims" (Europa Press / CCMA)
Girona

Per què Míchel i Carles Porta de "Crims" han coincidit en un camp de futbol

Coincidència curiosa aquest diumenge en un partit de Tercera Divisió entre el Girona B i el Mollerussa

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del primer equip del Girona, Míchel Sánchez, va gaudir aquest cap de setmana d'un doble triomf blanc-i-vermell. Dissabte, el seu equip va aconseguir una nova remuntada a Montilivi, contra el València (2-1), i diumenge va assistir a la golejada del filial contra el Mollerussa (5-0), en un partit de Tercera Divisió.

El tècnic madrileny tenia un interès doble en aquest matx. Per una banda, professional, per observar in situ els progressos dels futbolistes del segon equip, però també personal, perquè el seu fill, Miguel Ángel Sánchez, és un dels membres de l'equip. Un jove migcampista, per cert, molt prometedor.

Curiosament, no va ser l'únic espectador il·lustre del partit, perquè Carles Porta, el director i presentador del "Crims" de TV3, també va fer acte de presència al Camp de Futbol Municipal de Riudarenes.

En el seu cas, el periodista lleidatà va aprofitar que ara resideix a Girona per anar a veure el Mollerussa, l'equip en què va jugar quan era jove. De fet, Porta ja ha manifestat alguna vegada la seva simpatia per l'equip del Pla d'Urgell.

La passió per l'esport és cosa de família per a Carles Porta. El seu germà, Ramon, és el fundador i president del Vila-sana, el club miracle de l'hoquei català.

Anar al contingut