GIRONA

Nova gesta del Girona, que remunta contra el València (2-1)

Stuani il·lumina Montilivi i fa els dos gols de la remuntada gironina

El Girona tenia una cita important a Montilivi contra el València. Els de Míchel han tornat a oferir una remuntada espectacular i han sumat els tres punts per assolir el lideratge en solitari a l'espera que s'acabi de disputar la jornada 15.

• En només 10 minuts, Míchel ha hagut d'improvisar perquè Yangel Herrera ha abandonat el terreny de joc per unes molèsties i en el seu lloc ha entrat el càntabre Pablo Torre
  • A la primera meitat, els gironins han ocupat durant molts minuts terreny ofensiu davant d'un València tancat a darrere i que ha generat molt pocs espais.
  • A punt d'arribar al descans, ha arribat l'ocasió més clara del Girona. El col·legiat ha anul·lat el gol a pilota aturada de l'ucraïnès Dovbyk per fora de joc. Han marxat al descans amb l'empat a zero al marcador.
  • A la segona, els dos equips han sortit amb una marxa més. El porter del conjunt visitant, Giorgio Mamardashivili, ha aturat dos xuts molt potents entre els tres pals d'Aleix Garcia. Al minut 56, Hugo Duro ha aprofitat una errada defensiva de David Lòpez i ha aconseguit avançar al marcador els homes de Rubén Baraja.
  • El Girona buscava capgirar el marcador. Míchel ha fet canvis, entre els quals ha fet sortir Pablo Torre i ha fet entrar Stuani. I precisament, a l'uruguaià només li han calgut 8 minuts per empatar el partit amb una centrada de Yan Couto, que també acabava de sortir al terreny de joc.
  • I novament, la connexió Couto-Stuani ha tornat a funcionar i dos minuts abans d'esgotar-se el temps reglamentari, Cristhian Stuani ha avançat l'equip blanc-i-vermell (2-1).
  • Els gironins no en tenien prou i volien sentenciar el resultat i, en el temps de descompte, Savio ha marcat el tercer, però l'àrbitre ha anul·lat la diana per fora de joc.

• I precisament, per celebrar la victòria s'ha registrat la millor entrada de la temporada a Montilivi, 13.343 persones, superant les 13.306 contra el Reial Madrid.