Carbonell i Camacho en la final de duo tècnic (EFE).
Carbonell i Camacho en la final de duo tècnic (EFE).
Natació sincronitzada

Ona Carbonell i Clara Camacho, cinquenes en una final de duo tècnic dominada clarament per les nedadores russes

Les dues nedadores espanyoles han pagat el poc temps que fa que s'entrenen juntes en aquesta modalitat de la sincronitzada, pràcticament dos mesos, i han quedat fora de la lluita per les medalles

Actualitzat

L'or en la categoria de duo tècnic de natació sincronitzada ha estat per a les gran favorites, la parella formada per Svetlana Romaixina i Natàlia Ixtxenko. Les nedadores russes han firmat aquest diumenge a la tarda una actuació impecable en la final, a anys llum de les seves rivals.

La plata ha estat per a les xineses Wenyan Sun i Xuechen Huang, que han acabat davant de les japoneses Yukiko Inui i Risako Mitsui. Exactament el mateix ordre que en la ronda preliminar del matí. La parella espanyola, integrada per Ona Carbonell i Clara Camacho, ha estat cinquena en la seva gran primera competició després que, fa dos mesos, Camacho va substituir Paula Klamburg en la rutina tècnica. Han acabat darrere de les ucraïneses Lolita Ananasova i Anna Voloixina.

Els nord-americans Christian Jones i Bill May són els primers campions del món de la història de duo mixt tècnic de natació sincronitzada, modalitat que s'ha estrenat en aquest mundial de Kazan. Els catalans Gemma Mengual i Pau Ribas participaran aquest dijous en la modalitat de duo mixt lliure.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut