Albert Ramos
Albert Ramos ha quedat eliminat als vuitens de final de Roland Garros (Reuters)
Tenis

Novak Djokovic talla el camí d'Albert Ramos a Roland Garros

L'actual campió ha tingut problemes contra el bon ofici del català en el primer set, però ha acabat imposant el seu tenis i s'ha endut el dos següents amb comoditat

El camí d'Albert Ramos a Roland Garros s'ha acabat davant de Novak Djokovic, el segon favorit i defensor del títol, que l'ha derrotat aquest diumenge en tres sets, 7- 6 (5), 6-1 i 6-3, en 2 hores i 27 minuts. D'aquesta manera, el català no podrà igualar el quarts de final que va aconseguir l'any passat.

Djokovic ha trigat a entrar en el partit davant d'un especialista en la terra batuda com Ramos, que venia de jugar la final a Montecarlo. Però, després d'una remuntada en el primer set, se l'ha adjudicat en un "tie break" ajustat i ha acabat d'imposar el seu tenis.

En la segon i el tercer parcial li ha estat més fàcil trencar el servei de Ramos i, finalment, ha obtingut una victòria que en el marcador sembla més plàcida que el que s'ha vist sobre la pista.

És l'onzena vegada que el serbi es fica en quarts de final, amb la qual cosa iguala el rècord que fins ara tenia el suís Roger Federer i que també ha aconseguir Rafael Nadal aquesta mateixa jornada.