Després de diversos intents, Karabatic podria arribar al Barça aquesta vegada. (Foto: Reuters)
Handbol

Nikola Karabatic, molt a prop d'incorporar-se al Barça Intersport de cara a la pròxima temporada

​L'internacional francès Nikola Karabatic es troba molt a prop de signar per al Barça Intersport de cara a la pròxima temporada. Karabatic, de 29 anys, acaba contracte amb el seu actual club, l'Aix-en-Provence, a final de temporada. Ell mateix ha admès al diari "L'Équipe" que ha parlat amb el Barça i que la proposta li sembla "molt atractiva", però afegeix que "no hi ha res signat".

Actualitzat
L'internacional francès Nikola Karabatic es troba molt a prop de signar per al Barça Intersport de cara a la pròxima temporada. Karabatic, de 29 anys, acaba contracte amb el seu actual club, l'Aix-en-Provence, a final de temporada. Ell mateix ha admès al diari "L'Équipe" que ha parlat amb el Barça i que la proposta li sembla "molt interessant", però afegeix que "no hi ha res signat".

Un guanyador nat

Karabatic, de 29 anys i fill d'un exporter internacional iugoslau, va ser considerat l'any 2007 el millor jugador del món d'handbol. Juga com a central o lateral esquerre i és considerat una de les grans figures de la França campiona del món (2009, 2011) i olímpica (2008, 2012). El seu salt a la fama el va fer amb el Montpeller, equip amb el que va guanyar la Copa d'Europa (2003) abans d'anar al Kiel, on també va guanyar el ceptre europeu (2007). Posteriorment va tornar al Montpeller abans d'anar a l'Aix-en-Provence.

Darrerament, el nom de Karabatic ha estat relacionat amb la cara fosca de l'esport ja que es va veure involucrat en un afer d'apostes il·legals, tot i que finalment va ser absolt.

Karabatic ha admès que ja ha iniciat contactes amb el club blaugrana: "Per descomptat que estic en contacte amb el Barça. Les discussions estan en curs i aquesta opció és molt interessant", ha admès al diari francès "L'Equipe". "Però encara estem en l'etapa de discussió, igual que amb un parell de clubs més", ha dit.  

El seu nom ha estat relacionat diverses vegades amb el Barça. Quan va anunciar que deixava el Kiel, el 2009, l'aleshores secretari tècnic de la secció, Enric Masip, ja va mantenir contactes amb el jugador francès, que finalment va preferir tornar al seu club d'origen.
Anar al contingut