Agents de la policia colombiana parlen amb Nairo Quintana després de l'accident que ha tingut mentre s'entrenava (@AlcaMotavita)
Ciclisme

Nairo Quintana surt il·lès d'un accident mentre s'entrenava a Colòmbia

Redacció Esport3Actualitzat

Nairo Quintana ha sortit il·lès de l'accident que ha tingut aquest divendres mentre s'entrenava en una carretera del departament de Boyacà, a Colòmbia. El ciclista ha caigut a causa d'una maniobra imprudent del conductor d'un cotxe.

Quintana ha tornat a casa seva per ser atès pel seu metge personal, segons ha informat a través de les xarxes socials el govern municipal de Motavita, el nucli urbà més proper al lloc dels fets.

El colombià té previst tornar a la competició a començaments d'agost amb el Tour de l'Ain (del 7 al 9 d'agost) i amb la vista posada a la Dauphiné i posteriorment el Tour de França.

El mateix Nairo Quintana ha declarat en un vídeo publicat pel seu equip, l'Arkea Samsic, en què descarta qualsevol lesió:

"Ha vingut per darrere i no l'he pogut veure ni res. Anava per la línia blanca i m'ha atropellat. Tinc una petita rascada, un cop al genoll dret i un altre cop a la cuixa esquerra, que és on he xocat contra el retrovisor del vehicle que m'ha atropellat"

 

Anar al contingut