Tenis

Nadal assegura que se sent menys favorit que Federer de cara a l'inici de l'Open d'Austràlia

Rafa Nadal ha tornat a fer gala de la seva habitual prudència abans de l'inici de l'Open d'Austràlia, primer Grand Slam de la temporada. El número u mundial, que ja es troba a Melbourne, ha assegurat que se sent menys favorit que Roger Federer per conquerir el títol i ha reconegut que veu pràcticament impossible guanyar el seu quart gran consecutiu, una fita que no aconsegueix cap tenista des que ho va assolir Rod Laver el 1969. Nadal també ha confirmat que es troba molt millor físicament després del refredat que va patir durant el Torneig de Doha.

Actualitzat
"Cada torneig és completament diferent. Sento que si puc jugar al meu millor nivell tinc una oportunitat d'arribar a la segona setmana i després pot passar qualsevol cosa. Però estic segur que em sento menys favorit que Federer i no més favorit que Djokovic, Murray, Soderling i aquest tipus de jugadors", ha assegurat Nadal a Melbourne.

Nadal, vigent campió a Roland Garros, Wimbledon i l'Open dels Estats Units, té l'oportunitat de convertir-se en el primer jugador que assoleix el títol en els quatre grans de forma consecutiva des que Rod Laver ho va aconseguir el 1969, tot i que considera pràcticament impossible igualar la fita del mític jugador australià. "És molt, molt difícil. El tenis és un esport molt competitiu i molts partits es decideixen en pocs punts. És millor si parlem d'una altra cosa perquè no puc imaginar-ho", ha reconegut en la roda de premsa prèvia a l'inici del torneig.

Nadal, que l'any passat es va haver de retirar lesionat en quarts de final contra Andy Murray, ha assegurat que la seva condició física és "bona", però "encara no és perfecta". En aquest sentit, ha reconegut que a Doha es va sentir "una mica més cansat del que és habitual", després de patir un constipat, però que en els últims dies se sent "millor".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut