José Mourinho, durant l'entrevista al canal de televisió BT Sport.
Futbol

Mourinho: "No tenim cap opció de fitxar Messi"

El tècnic portuguès del Chelsea descarta de forma rotunda qualsevol possibilitat d'incorporar el crac argentí del Barça en una entrevista televisiva al canal BT Sport

Actualitzat

L'entrenador del Chelsea, José Mourinho, ha descartat de forma rotunda qualsevol possibilitat de fitxar Leo Messi en una entrevista al canal de televisió BT Sport que s'emetrà a Anglaterra el dia de Nadal.

"No tenim cap opció de fitxar Messi. En aquests moments està en vigor el 'fair play' financer que ens obliga a seguir determinades regles i a complir amb determinats números. No tenim les condicions per fitxar un jugador fantàstic -això és obvi- a un preu fantàstic", ha admès Mourinho. "El Chelsea no s'ho pot permetre i a més no crec que el Barça tingui cap inteció de vendre'l", ha afegit el tècnic portuguès, que ha reconegut no saber el preu que podria tenir avui en dia Leo Messi si estigués en el mercat.

Les declaracions de Mourinho són un avanç d'una entrevista que es publicarà a Anglaterra aquest dia 25 de desembre al canal BT Sport i arriben després de diversos rumors que parlaven d'un possible interès del club londinenc per fitxar el crac argentí del Barça.

Un excompany i amic seu al Barça com Cesc Fàbregas ja va declarar fa uns dies que li agradaria tenir de company Messi al vestidor de Stamford Bridge. "M'encantaria tenir Leo al meu costat", va confessar el migcampista d'Arenys de Mar. Malgrat tots aquests rumors, Leo Messi de moment no es mou del Camp Nou.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut