Un aficionat del Barça que ha comparat Dembélé amb un porc (@TrollFootball)
Un aficionat del Barça que ha comparat Dembélé amb un porc abans del partit d'aquest dimarts (@TrollFootball)
lliga de campions

Montjuïc practica mil i una formes de "vudú" a Ousmane Dembélé

El jugador francès és rebut per la seva antiga afició amb decibels i mostres de desafecte

Redacció Esport3Actualitzat

L'ostentosa celebració d'Ousmane Dembélé al Parc dels Prínceps va acabar d'obrir els ulls dels pocs barcelonistes que encara el recordaven amb afecte. Només acabar l'anada dels quarts, part de l'afició blaugrana ja demanava una rebuda hostil al seu exjugador. I així ha estat: abans del partit i quan la pilota ha començat a rodar, Montjuïc s'ha convertit en un gran ritual col·lectiu antimosquit.

No ha estat la rebuda de Figo al Camp Nou l'any 2000 després de la seva fugida al Reial Madrid, però s'hi ha acostat. Sense caps de porc reals, només algun peluix, però amb bitllets de "Judes" i la cara de l'internacional gal. En una prèvia carregada de tensió i bengales, la crema d'alguna obsoleta samarreta blaugrana de Dembélé ha afegit fum a l'atmosfera de la muntanya olímpica.

Montjuïc practica mil i una formes de 'vudú' a Dembélé
Un bitllet amb la cara de Dembélé i la paraula "Judes"

Els xiulets i algun càntic irrespectuós han posat decibels a un inici del xoc en què s'ha vist l'extrem nerviós i imprecís.

El vudú no ha sortit rodó

L'hostilitat ha augmentat quan al minut 18 l'extrem ha trepitjat el turmell del nou ídol del barcelonisme, Pau Cubarsí. El vudú, però, no ha sortit del tot rodó i Dembélé ha sucat signant, com a París, l'empat a un. El seu gol, pocs minuts després de l'expulsió d'Araujo, ha iniciat la remuntada francesa.

Mira el resum del Barça - PSG (1-4)

Anar al contingut