Crema Montjuïc: confusa rebuda al Barça i incidents amb ultres del PSG
L'arribada de l'autocar del Barça a Montjuïc (Reuters)
Lliga de Campions

Crema Montjuïc: confusa rebuda al Barça i incidents amb ultres del PSG

Escenes de tensió al voltant de l'Estadi Olímpic, amb radicals del PSG llançant bengales contra l'afició del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Les hores prèvies al gran duel de Champions Barça-PSG han estat ben calentes. Ambient de les grans nits de futbol enmig d'un fort dispositiu policial davant els 400 aficionats radicals francesos que són a la ciutat.

A quarts de vuit del vespre, ultres del PSG han llançat bengales a seguidors del Barça i s'han vist escenes de tensió, amb insults i provocacions i càrregues dels Mossos d'Esquadra.


Els accessos a Montjuïc estan col·lapsats per la munió de gent rebent l'equip, cosa que ha dificultat el trànsit dels busos llançadora cap a l'Estadi Olímpic, on s'han vist llargues cues.

Rebuda apoteòsica

Uns 6.000 aficionats del Barça han escalfat la prèvia del partit hores abans per rebre de gala l'autocar del Barça. Les bengales enceses per les aficions han fet que l'arribada de l'equip blaugrana hagi estat ben confusa. Alguns seguidors han confós l'autocar del Barça amb el del PSG i hi ha hagut una pluja d'objectes, llançaments i crits en contra de l'equip de Luis Enrique.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

Així ha estat la seqüència de l'arribada:

En un vídeo gravat per Movistar, es pot veure els jugadors del Barça comentant la confusió. Marc Guiu li diu a Iñaki Peña que segur que l'afició del Barça es pensava que es tractava del PSG.

La rebuda de l'exblaugrana Dembélé és un dels focus de la nit. La prèvia ja ha estat una declaració d'intencions de l'afició culer.

 

L'afició del PSG arriba a Montjuïc

Un seguidor del PSG ha estat detingut a les cinc de la tarda en el marc d'una baralla amb un aficionat culer al voltant de la plaça d'Espanya, abans que l'afició parisenca enfilés cap a Montjuïc. Els aficionats radicals del PSG han començat a caminar cap a les set del vespre cap a Montjuïc, escortats pels Mossos d'Esquadra.

Hi ha hagut enceses de bengales a l'inici de l'ascensió des de la plaça d'Espanya. Així ha estat l'arribada esperada de l'equip de Dembélé: una massa de 2.600 seguidors.

Mira el resum del Barça - PSG (1-4)

Anar al contingut