Montilivi serà la seu dels partits del Girona en la Champions 2024-25

Oficial: Montilivi acollirà els partits de Champions del Girona

El club ha rebut el vistiplau per part de la UEFA i ja treballa amb l'Ajuntament perquè l'estadi tingui les millors condicions per acollir la competició europea
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Ja és oficial. El Girona jugarà els partits de Champions de la temporada que ve a casa, a Montilivi. Aquesta era la voluntat expressada per l'equip i la majoria dels aficionats. Ara, el club ja té el vistiplau de la UEFA perquè això sigui una realitat.

La propietat del Girona també entén que serà bo per al club i per a l'equip jugar a Montilivi, malgrat això signifiqui una reducció en els ingressos per venda d'entrades que hauria pogut suposar traslladar la competició a Barcelona.

Quin passarà a ser l'aforament de l'estadi?

La UEFA no permet l'ús de les graderies provisionals de Montilivi i això farà que la capacitat actual de 14.624 espectadors minvi significativament. Sense aquestes estructures, l'aforament queda reduït a unes 9.000 localitats, que a la pràctica en seran menys pels compromisos i els seients reservats a les aficions rivals. Podrien quedar al voltant dels 7.000 per als aficionats locals. Més endavant el club donarà a conèixer el sistema d'abonaments de l'històrica temporada 2024-25.

Les graderies provisionals de Montilivi no es podran utilitzar en partits de Champions

I és que la tribuna de premsa, situada al lateral superior, s'haurà d'ampliar i situar-se fora de la graderia provisional. També cal restar les entrades que es reserva la mateixa UEFA i l'espai per als aficionats de l'equip rival.

L'Ajuntament de Girona també havia mostrat interès perquè la Champions es quedés a Girona. El club i el consistori ja treballen colze a colze per tal d'arribar a acords que facilitin l'adequació de tots els elements necessaris perquè Montilivi pugui acollir els partits de Champions en les millors condicions possibles.

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut