Messi continua sent diferencial: golàs de falta i primera victòria per l'Argentina
Messi continua sent diferencial: golàs de falta i primera victòria per a l'Argentina
FUTBOL

Messi salva l'Argentina: golàs de falta directa per a la campiona del món

Els de Scaloni s'han imposat per la mínima a l'Equador 1-0 en el primer partit de classificació per al Mundial del 2026

RedaccióActualitzat

El golàs de la matinada l'ha fet el de sempre: Leo Messi. El crac argentí ha marcat, de falta directa al minut 78, el gol que ha donat a la campiona del món la primera victòria per 1-0, en l'estrena de la lligueta de classificació per al Mundial 2026 davant l'Equador. 

El partit, davant un Monumental amb quasi 85.000 espectadors, gris i amb falta d'idees l'Argentina l'ha resolt gràcies a la genialitat del '10'. De fet, en la primera meitat, no va xutar entre els tres pals. 

L'Equador, que tot i caure a fase de grups al Mundial de Qatar és una de les seleccions més competitives del continent, s'ha tancat al darrere i la manca d'espais no ha permès els de Scaloni generar gaires ocasions. 

Messi ha empaitat el seu amic Luis Suárez com a màxim golejador de les eliminatòries sud-americanes, amb 29 gols.

La resta de la jornada: victòria de Colòmbia i empat del Paraguai

A la primera jornada de les eliminatòries de classificació per al Mundial es van disputar dos partits més: Colòmbia va guanyar per la mínima 1-0 Veneçuela amb un gol de Santos Borré, i el Paraguai va empatar a casa contra el Perú 0-0 en un duel on els visitants van acabar amb un jugador menys per l'expulsió d'Advíncula. 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut